Hoe ziet jouw werkdag als Visueel Ontwerper eruit?

Je begint de dag met een goede kop koffie terwijl je een standup houdt met je designcollega’s. Samen nemen jullie al het designwerk door dat deze dag af moet. Dan start je met je eerste klus. De afdeling Marketing heeft een displaycampagne uitgezet. Jij maakt hiervoor een aantal strakke banners die écht de aandacht trekken zodat we superveel bezoekers naar onze website krijgen. Dan is het tijd voor een meeting met de afdeling ontwikkeling & innovatie. Zij hebben je hulp nodig bij het lanceren van een nieuw verzekeringsproduct. Maak jij een sterk logo dat in elk formaat tot zijn recht komt?

Het is 12:00 uur en dat betekent lunchtijd! Het is lekker weer en daarom eet je je uitgebreide lunch buiten in het zonnetje. Je gaat weer achter je bureau zitten en ineens staat er een collega naast je voor een interne klus. Er is iemand 10 jaar in dienst en die moeten we in de spotlights zetten. Jij helpt bij maken van een mooi canvas die we traditiegetrouw ophangen in de Wall of Shame. Tja zo’n interne klus kan zomaar even tussendoor komen, gelukkig is dat voor jou geen probleem.

Halverwege de dag neem je samen met je collega’s van UX de nieuwe pagina’s voor onze autovergelijker door. Jij denkt mee welke iconen en symbolen je moet ontwerpen zodat onze bezoekers beter hun weg vinden op onze website. Het is bijna eind van de dag maar jouw creativiteit is onuitputtelijk. Samen met het social team bedenk en creëer je visuals om onze fans te voorzien van leuke en interessante content. Je staat op het punt om naar huis te gaan, maar niet voordat je je collega hebt verslagen met een potje tafeltennis.

Deel dit artikel

Zit jouw vacature er niet bij?
Meld je dan aan voor de vacature-alert.

Ontvang nieuwe vacatures direct in je mail.
Maximaal één keer per week.