Je dromen mee je werkdag in nemen? Dat moedigen we bij Independer aan! Onze ultieme droom is de financiële markt transparanter en gemakkelijker te maken en onze klanten telkens weer te verrassen met super service. Dit maakt ons anders dan anderen, ook als werkgever.

Wij denken dat mensen het beste uit zichzelf halen als hun werk aansluit op hun kwaliteiten en zij de ruimte krijgen om dit zelf in te vullen. Onze unieke cultuur maken we met elkaar. Dat voel je direct als je ons pand binnenloopt. Nieuwsgierig? Dit zijn de 5 dingen die Independer onder andere zo anders maakt als werkgever!

1. Toonaangevend in de online wereld
De cultuur van Independer is uniek: daar lees je hieronder van alles over. Maar wist je ook dat Independer voorop loopt op het gebied van e-commerce, online vindbaarheid en een belangrijke en toonaangevende online speler is? Een werkgever waar je trots op kunt zijn! Independer werd al meerdere keren bekroond tot een van de Best Managed Companies!

2. Succes maken we samen
Wat we doen, doen we samen. Iedereen heeft een belangrijke bijdrage en levert input voor onze nieuwe ideeën om elke dag weer een stukje beter te worden. En als op de laatste dagen van het jaar de telefoon roodgloeiend staat, zitten we met zijn allen (bijna non-stop) klaar om de vele klanten te helpen met hun zorgverzekeringen. Succes is mooi, maar de mooiste beloning vinden we de tienduizenden lovende reacties van onze klanten. Dat maakt het zogenaamde zorgseizoen pas echt tot een succes!

3. Zomerse vergaderingen en lunches op ons schoolplein
Vergaderen? Waarom niet buiten? Independer is gehuisvest in een oud-schoolpand in Dudok stijl in Hilversum, met als groot voordeel: een zonnig groot schoolplein. Veel goede ideeën zijn dan ook ontstaan tijdens lunches op het zomerse terras. Oja, en borrels werken hier natuurlijk ook erg goed!

4. Cultuur
Wat maakt onze cultuur dan zo bijzonder? Dat valt het beste te omschrijven door uitspraken van echte Independers:

“Een plaats waar je jezelf kunt zijn

saamhorigheid, bijna een familiegevoel”
extreme betrokkenheid
dat we bij alle belangrijke beslissingen bedenken of iets goed is voor de klant en of het ons helpt om onze idealen te realiseren
we blijven maar groeien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit
Independers hebben hart voor elkaar en voor de zaak. Dit werkt aanstekelijk en zorgt dat je iedere dag met een glimlach aan de slag gaat. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet verlaat je met dezelfde glimlach het pand in Hilversum. De kracht van Independer zijn de mensen!”

5. Lunch: feestmoment
En vergeet de fantastische lunches niet. Normaal al een feest, maar in de zomer of 1 x per maand tijdens de afdelingslunch extra fijn. En niet alleen rond lunchtijd, de hele dag door kun je gezonde snacks pakken.

Enthousiast? We zoeken nog versterking: bekijk onze vacatures!

Deel dit artikel

Zit jouw vacature er niet bij?
Meld je dan aan voor de vacature-alert.

Ontvang nieuwe vacatures direct in je mail.
Maximaal één keer per week.