Na jaren werkzaam te zijn geweest op een financiële administratie ben ik in 2008 in aanraking gekomen met het HR-vak. Sinds september 2011 ben ik werkzaam op de HR-afdeling van Independer! Ik ben begonnen als HR Medewerker en sinds april 2016 ben ik HR Project Adviseur.

Mijn werk gaat verder dan alleen HR

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de rapportages en analyses van het personeelsbestand zoals FTE-ontwikkeling, verzuim en gemiddelde contractduur. Daarnaast regel ik alles rondom WFT voor onze Experts en de trainingen voor de Independer Academy, waar collega’s trainingen aan elkaar kunnen geven. Deze trainingen kunnen werkgerelateerd zijn, maar ook totaal niet! Die vrijheid maakt het onder andere zo leuk.

Iedereen helpt mee

Wanneer aan het einde van het jaar de verzekeraars hun premies bekend maken en mensen kunnen switchen van zorgverzekering, breekt wat wij ‘het zorgseizoen’ noemen aan. Iedereen bij Independer helpt dan mee om klanten van het beste advies te voorzien en helpt hen met overstappen. Ik regel zelf ook elk jaar mijn zorgverzekering bij Independer.

Naast dat je mensen helpt met hun verzekering heb ik ook altijd veel plezier aan de telefoon.

Het contact met klanten is echt geweldig! Naast dat je mensen helpt met hun verzekering heb ik ook altijd veel plezier aan de telefoon. Zo heb ik er niet alleen een vakantieadres in Zuid-Afrika aan overgehouden, maar mag ik ook nog Surinaamse kip komen eten bij een klant.

Na een intensieve periode moet je natuurlijk ook kunnen ontspannen. Daarom geven we bij Independer regelmatig een feest. We zijn daar erg goed in geworden. Of het nu het zorgfeest is, het Independer-weekend of een vrijdagmiddagborrel, ze zijn allemaal even leuk.

Anders dan andere werkgevers

Independer is anders dan andere werkgevers. Iedereen is gelijk, iedereen telt mee en iedereen is even belangrijk. We werken allemaal heel hard voor een mooi resultaat maar er is ook veel ruimte voor plezier en (persoonlijke) ontwikkeling.

Deel dit artikel

Zit jouw vacature er niet bij?
Meld je dan aan voor de vacature-alert.

Ontvang nieuwe vacatures direct in je mail.
Maximaal één keer per week.