Op 2 april 2017 was de eerste Independer Business Run. Een run van 5 of 10 kilometer voor bedrijven in en rondom Hilversum. De run is onderdeel van de Hilversum City Run en dit is het eerste jaar dat Independer hoofdsponsor is.

Bij Independer hebben we veel sportieve collega’s: ruim 30 Independers renden mee met de 5 of 10 kilometer.

Bij Independer vinden we namelijk dat werken en plezier samengaan. Daarom doen we veel dingen samen en organiseren we veel activiteiten buiten het werk om. De Independer Business Run is daar één van. Maar dat is niet de enige reden dat we deze run sponsoren. Independer is een echte Hilversumse organisatie met veel medewerkers uit de regio. Daarom zijn we graag extra betrokken bij activiteiten in deze omgeving. Ook willen we met de sponsoring mensen uit de regio helpen bij het nastreven van een goede levensstijl. Als bonus steunen we met de sponsoring ook nog eens een goed doel: Spieren voor Spieren.

Naast de collega’s die meededen aan de run, waren veel collega’s die dag aanwezig in Hilversum om de teams aan te moedigen. Daarnaast stond er ook een handjevol collega’s met een tent op het verzamelterrein. Voor de kinderen waren er glittertattoo’s en ballonnen. Je kon je haar laten invlechten en voor de renners werden bananen uitgedeeld. Benieuwd naar hoe deze dag is verlopen? Onderstaand filmpje is een mooie samenvatting.

Deel dit artikel

Zit jouw vacature er niet bij?
Meld je dan aan voor de vacature-alert.

Ontvang nieuwe vacatures direct in je mail.
Maximaal één keer per week.