Solliciteren bij Independer

Als je enthousiast bent over een vacature en Independer als organisatie, dan nodigen we je graag uit om bij ons te komen solliciteren. Staat jouw perfecte baan er niet tussen, maar ben je wél enthousiast over ons bedrijf, dan kun je je aanmelden voor de vacature-alert. We sturen je dan maximaal één keer per week een vacature. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen met vragen over een specifieke functie of over Independer zelf.

Je hebt gesolliciteerd, en dan?

We bekijken alle sollicitaties altijd heel zorgvuldig. Doorgaans zullen wij alle sollicitaties die wij via het online sollicitatieformulier hebben ontvangen, zo snel mogelijk een reactie geven. Soms heeft dit even tijd nodig, aangezien er vaak veel belangstelling is voor onze vacatures. Als je een kijkje neemt bij de vacatures, dan valt op dat bijna elke vacature een andere sollicitatieprocedure heeft. Dit staat per vacature beschreven.

Wat voor alle vacatures geldt, is dat wij sollicitatiegesprekken altijd met twee mensen van Independer voeren. En bij het eerste of het tweede gesprek is altijd iemand van HR aanwezig. Ook maak je kennis met jouw toekomstige leidinggevende en een collega van de afdeling.

De gesprekken zijn informeel, net als de cultuur van Independer. We willen je namelijk écht leren kennen en vinden het heel belangrijk dat jij als persoon bij Independer past. Daar hoort natuurlijk ook bij dat wij vertellen wie we zijn en waarom wij graag bij Independer werken. Ook horen wij natuurlijk graag wat jouw verwachtingen zijn en waarom de functie en Independer bij je passen.

Als er een match is, dan doen we je graag een aanbod. Wel onder voorbehoud van een pre-employment screening (PES) vanwege onze eisen rondom integriteit, kwaliteit en compliance. Voor een succesvolle screening lever je onder andere twee referenten aan, je identiteitsbewijs, je diploma’s van je hoogst afgeronde opleiding(en) en een verklaring omtrent gedrag (VOG).

 

Deel dit artikel

Zit jouw vacature er niet bij?
Meld je dan aan voor de vacature-alert.

Ontvang nieuwe vacatures direct in je mail.
Maximaal één keer per week.