Overzicht meest gestelde vragen

 • Bekijk het artikel “solliciteren bij Independer

 • Werken bij Independer is met z’n allen werken voor een transparantere en betere financiële wereld op het gebied van verzekeringen. Independer is bekend als vergelijkingssite, maar we doen veel meer. We houden de financiële wereld in de gaten en komen in actie als we misstanden tegenkomen. We brengen consumenten, verzekeraars en andere partijen bij elkaar, om samen producten en diensten voor klanten te verbeteren.

   

 • Natuurlijk kan dat. Independer is gevestigd in het oude pand van de TROS, vlakbij het Mediapark. Je kunt gewoon in de buurt rondom het pand parkeren en parkeergeld of een vergunning is niet nodig.

  Ons adres:

  Celebeslaan 2
  1217 GV Hilversum

  Mocht je het toch niet kunnen vinden, of je staat in de file en redt het niet om op tijd te komen, bel ons dan op 035-6265500.

  Route met googlemaps

   

 • Je kunt gewoon in de buurt rondom het pand parkeren. Parkeergeld of een vergunning is niet nodig!

 • Kom waar jij je lekker in voelt. We kunnen ons voorstellen dat je graag goed voor de dag wil komen, maar een driedelig pak past niet bij onze cultuur. Kijk niet raar op als de mensen om je heen op een zomerse dag op slippers lopen en een korte broek dragen.

 • Nee, dat is niet nodig. Bij Independer kan je altijd eten en drinken pakken. De lunch is heel uitgebreid met diverse salades, verschillende broodsoorten, beleg en regelmatig een warme snack. Tussendoor kan je koffie, thee, blikjes fris en fruit pakken.

  Wij vragen daar wel een eigen bijdrage voor van €24,- als je vijf dagen in de week aanwezig bent. Bij een parttime dienstverband is dit uiteraard naar rato. En als je geen gebruik wilt maken van onze lunchvoorzieningen, dan kan je dat aangeven bij HR.

  Wanneer  je een avonddienst hebt, waarbij je niet in de gelegenheid bent om thuis te eten, dan maakt onze huiskok een lekkere, gezonde, warme maaltijd voor je.

 • Wet op het financieel toezicht (Wft) eist dat banken, verzekeraars, beleggingsinstellingen, tussenpersonen, adviseurs en alle anderen die in de financiële dienstverlening actief zijn een Wft diploma moeten hebben om goed te kunnen adviseren. Deze wet is bedoeld om de consument te beschermen. Daarom moet je als Expert Blije Klant in het bezit zijn van verschillende WFT diploma’s. Bij de vacatures vind je per functie meer informatie over welke WFT diploma’s nodig zijn.

 • Nee :-). Bij Independer spreken wij elkaar gewoon aan met “je” en “jou” omdat we heel informeel met elkaar omgaan.