Volmacht betekent dat Independer namens een aantal verzekeraars bepaalde taken mag uitvoeren, zodat de afhandeling van verzekeringen sneller verloopt. Als Acceptant Volmacht beoordeel ik of een nieuwe aanvraag voor een verzekering binnen de acceptatiecriteria van een verzekeringsmaatschappij past. Vervolgens verwerken wij de polis en kunnen we ook wijzigingen in de verzekering van de klant verwerken.

Iedere klant is uniek

Ieder verhaal en iedere klant is uniek. Door omstandigheden kan het gebeuren dat een verzekering bijvoorbeeld beëindigd wordt in verband met niet tijdige premiebetaling. Soms heb je wat anders aan je hoofd dan het in de gaten houden van je (auto)verzekering. Om dan de klant te helpen en te kunnen verzekeren is gewoon erg leuk. Zeker als je merkt dat je dan echt het verschil hebt gemaakt!

Met een glimlach naar je werk

In dit toch wel ‘stoffige’ vakgebied van financiële producten maakt Independer het verschil.

Bij Independer is de sfeer lekker informeel, heel anders dan bij andere werkgevers. In dit toch wel ‘stoffige’ vakgebied van financiële producten maakt Independer het verschil door de combinatie van de unieke locatie, de gezellige collega’s, de gezamenlijke lunch waar je elke dag weer gebruik van kan maken, en naar je werk kunnen zonder dat je je elke dag strak in pak moet hijsen.

Ik ga iedere dag met een glimlach naar mijn werk. Op de fiets, want ik woon vlakbij. Mijn dochter gaat naar school en ik heb goede afspraken kunnen maken om privé en werk te kunnen combineren.

Deel dit artikel

Zit jouw vacature er niet bij?
Meld je dan aan voor de vacature-alert.

Ontvang nieuwe vacatures direct in je mail.
Maximaal één keer per week.