Ik ben categorymanager bij Independer. Onze afdeling is verantwoordelijk voor het verzekeringsaanbod op de website, de relatie met de verzekeraars en de verzekeringsinhoudelijke kant van alles wat we doen. Heel afwisselend werk dus en je werkt ook veel samen met andere afdelingen. Met verzekeraars zoeken we naar manieren om betere producten voor de consument te maken. Vaak een lastig traject, maar wel met mooie resultaten.

Het klantbelang staat écht voorop

Mijn leukste klantervaring had geen leuke aanleiding… Verzekeraar Ineas ging failliet. Wij hebben toen in de informatievoorziening naar de klanten van Ineas echt een voortrekkersrol gespeeld.

Terwijl het Verbond van Verzekeraars nog niet zo goed wist wat zij met de situatie aan moesten, zijn wij actief gaan communiceren wat er aan de hand was en wat klanten die daar verzekerd waren konden doen. Daar hebben we echt laten zien dat het klantbelang voorop staat bij Independer en dat we snel kunnen inspelen op ontwikkelingen.

Lekker op m’n plek

We zeggen niet alleen dat we informeel zijn, we zijn het ook echt! Zo regelt iedere week een ander koppel op vrijdag een iets lekkers bij de borrel. De meest creatieve hapjes worden gemaakt en zo sluiten we de week gezellig met elkaar af.

We zeggen niet alleen dat we informeel zijn, we zijn het ook echt!

Al met al werk ik nu ruim 10 jaar bij Independer. Na 8 jaar heb ik een uitstapje gemaakt, want ik had behoefte om ook eens ergens anders aan de slag te gaan. Dat bleek toch minder goed bij me te passen. Toen belde Independer met een mooie nieuwe uitdaging. Dat viel mooi samen en ik zit weer lekker op m’n plek hier.

Independer groeit hard, dat geeft mooie kansen om je te ontwikkelen en ondanks dat we steeds groter worden zijn we wel in staat onze open cultuur te behouden.

Deel dit artikel

Zit jouw vacature er niet bij?
Meld je dan aan voor de vacature-alert.

Ontvang nieuwe vacatures direct in je mail.
Maximaal één keer per week.