Ik ben Front-end webdeveloper in een van onze Scrumteams. Samen met mijn team zet ik designs van ons designteam om naar websitetaal, in dit geval HTML, CSS en JavaScript (AngularJS). Van jongs af aan ben ik al bezig met het bouwen van websites. Ik heb dus eigenlijk van mijn hobby mijn werk kunnen maken! Ik ga dan ook elke dag met plezier naar het werk en vind het leuk om out-of-the-box te denken en m’n brein te breken over complexe front-end vraagstukken.

Een van onze leukste projecten was de uitvinding van onze ‘Servicecode’, een manier waarop we gemakkelijk met een klant mee kunnen kijken als deze ons belt en we vragen hebben. Wanneer de klant ons zijn persoonlijke servicecode doorgeeft, kunnen wij direct zien op welke pagina de klant zich bevindt en welke gegevens hij heeft ingevoerd. Handig voor onze experts aan de telefoon om de klanten snel te helpen met hun vragen.

Weinig hiërarchie, veel samenhorigheid

Ieders mening wordt gewaardeerd en er wordt écht naar je geluisterd.

Bij Independer vind je een goede balans tussen hard werken en veel plezier hebben op de werkvloer. Ieder jaar hebben we het Independer-weekend. Dit is meestal van zaterdagochtend tot zondagochtend, waarbij er (spannende) activiteiten zijn, goed eten en een super gezellig feest. Elk jaar weer iets om naar uit te kijken!

De cultuur van Independer heeft weinig hiërarchie maar veel samenhorigheid. Het is leuk om de Nederlandse consument meer transparantie te kunnen bieden in de wereld van verzekeringen. Dat is iets wat we met z’n allen doen. Ieders mening wordt gewaardeerd en er wordt naar je geluisterd.

Deel dit artikel

Zit jouw vacature er niet bij?
Meld je dan aan voor de vacature-alert.

Ontvang nieuwe vacatures direct in je mail.
Maximaal één keer per week.