Bij Independer ben ik Teamleider performance marketing. Dit betekent dat ik als SEA-specialist voornamelijk bezig ben met de online vindbaarheid van Independer. Wat mij erg aanspreekt bij Independer is dat het klantbelang centraal staat. Ook bij de analyse van trends en ontwikkelingen verliezen we dit niet uit het oog.

Ondanks dat ik werk als (voornamelijk) SEA-specialist, ben ik eigenlijk een generalist. Ik ben heel breed geïnteresseerd en verwonder mij er altijd over hoe weinig we eigenlijk weten, voordat ik mij weer verdiep in een nieuw onderwerp. Naast zoekmachinemarketing weet ik dan ook alles van de nieuwste films en series, maar ook van geschiedenis, Amsterdam of de Verenigde Staten.

Alle hens aan dek

Wanneer aan het einde van het jaar de verzekeraars hun premies bekend maken en mensen kunnen switchen van zorgverzekering breekt wat wij ‘het zorgseizoen’ noemen aan. Het is dan alle hens aan dek en iedereen helpt mee klanten te ondersteunen bij het overstappen van de ene naar de andere zorgverzekering. Ik vind het altijd leuk om tijdens het zorgseizoen Engelssprekende klanten aan de telefoon te helpen met het kiezen van een zorgverzekering.

Een positieve cultuur

Independer is een eigenzinnig bedrijf waar mensen werken die echt met elkaar iets neer willen zetten.

Independer als werkgever staat voor samen hard werken met een focus op de klant. Independer is een eigenzinnig bedrijf waar mensen werken die echt met elkaar iets neer willen zetten. Er is veel aandacht voor een positieve cultuur met ruimte voor ieders bijdrage.

We weten ook heel goed hoe we moeten ontspannen. Een hoogtepunt voor mij was het afscheidsfeest van een van mijn directe collega’s. Hoe dat eruit zag? Een bruine kroeg, pils en Nederlandstalige muziek. En hoewel ik van dat laatste niet echt een liefhebber ben, ging het dak er wel keihard af, dat was fantastisch!

Deel dit artikel

Zit jouw vacature er niet bij?
Meld je dan aan voor de vacature-alert.

Ontvang nieuwe vacatures direct in je mail.
Maximaal één keer per week.